Wiskundige hulpmiddelen

Chris Morel en Michiel Schuyt

Welkom!
Wij zijn Chris Morel en Michiel Schuyt, ontwikkelaars van de website 'Wiskundige hulpmiddelen'. Op deze website is het mogelijk om bijvoorbeeld de BTW over een product te berekenen. Ook is het mogelijk om uw financiële zaken te regelen door middel van onze Rente Converter. Voor wiskunde vergelijkingen is er ook een ABC-converter toegepast zodat u eenvoudig een antwoord krijgt op uw formule. Wij houden onze website graag zo schoon en overzichtelijk mogelijk zodat er geen verwarring kan ontstaan bij het gebruiken van onze website.
Aangezien wij altijd open staan voor verbeteringen en opmerkingen kunt u ons mailen via

schuyt@wiskundigehulpmiddelen.nl

morel@wiskundigehulpmiddelen.nl
Meestal als je een product aanschaft in een winkel zit de BTW al verwerkt in de prijs.
Maar dit is niet altijd zo, bij bijvoorbeeld groothandels wordt de BTW niet berekend in de prijs, daarom kun je met deze handige extensie de BTW over een bedrag berekenen.

Wat wil je doen?
BTW toevoegen
BTW er af halen

Hoe hoog is de BTW over dit product?

Over welk bedrag wil je dit berekenen?


Vraag Antwoord
Wat wil je doen? Enkelvoudige Rente
Samengestelde rente

Hoe hoog is het rente percentage die betaald moet worden?
Welk bedrag heb je geleend?

Hoeveel jaar ga je het bedrag lenen?


De ABC-formule wordt gebruikt om een kwadratische vergelijking op te lossen.

Vul de getallen in uit de vergelijking ax2 + bx + c.
a
b
c

Onze namen zijn Michiel en Chris en wij hebben samen ons bedrijf opgezet. Wij zitten op het Luzac in Haarlem. Michiel zit in zijn eindexamenjaar van 6 VWO en Chris in haar eindexamenjaar van 5 Havo.

Beide hebben we op het Kennemer Lyceum gezeten en op hockeyclub Bloemendaal. Dit jaar zitten we samen in de klas van het vak informatica en hebben we buiten school ons bedrijf opgezet omdat een van onze hobby’s informatica is. Hoe onze website werkt staat beschreven op de Homepagina. Wanneer u de ABC-formule niet begrijpt kunt u voor duidelijke samenvattingen van wiskunde A en B voor het VWO op de 'samengevat' boekjes rechts in het scherm drukken!