header
Music World

Music World is de site voor muziekliefhebbers!


Laatste nieuws

Adele grote winnaar bij de Grammys

Zondag 12 februari waren de Grammys. Adele won maar liefst 5 Grammys en is de eerste artiest in de geschiedenis die 'Album of the Year', 'Record of the Year' en 'Song of the Year' voor de tweede keer heeft gewonnen. What a Queen! Het mooiste van de avond was Adele's toespraak over het winnen van 'Album of the year' daarin zei zij: "I can't possibly accept this award". Ze praatte over hoe Beyoncé deze Grammy voor 'Album of the Year' meer heeft verdient.

Kijk hier de acceptance speech van Adele!

Katy Perry zingt 'Chained To The Rhythm'voor het eerst live!

Tijdens de Grammys traden ook veel bekende artiesten op, waaronder Katy Perry die vrijdag 10 februari met haar nieuwe nummer kwam featuring Skip Marley 'Chained To The Rhythm'. Het is echt een catchy song en doet het al goed op iTunes. Katy Perry slayde gister met haar performance van het nummer. En hoe de media het noemde: 'Anti-Trump peformance'.

Kijk hier Katy perfroming 'Chained To The Rhythm'!

Beyonce zwanger van een tweeling

Beyonce maakte via Instagram bekend dat ze zwanger is van een tweeling. Het werd goed opgevangen door de media. Beyonce is wel headlinging het festival Coachella. Dus mensen zijn bang dat ze niet kan optreden nu. Gelukkig is iedereen erg supportive. Beyonce heeft trouwens ook een nieuw Instagram record op haar naam staan. De foto van haar dat ze zwanger is is namelijk al meer dan 11 miljoen keer geliked. De meest gelikede foto ever!

Dit is de foto van Beyonce die ze op haar Instagram heeft gepost en de meeste likes heeft behaald

Beyonce

Lady Gaga's 'Joanne' tour wereldwijd uitverkocht

Na Lady Gaga's verpletterende SuperBowl show gaat de ster ook op tour. Met haar album 'Joanne' die op 21 oktober 2016 uitkwam gaat ze nu touren. Haar wereld tour gaat beginnen op 1 Augustus 2017 en eindigen op 16 december. Binnen enkele seconden waren alle data's helemaal uitverkocht. In Nederland komt ze op 3 october en ze staat in de Ziggo Dome.

Lady Gaga